Crowdfunding bij Bedrijfsadvies Amsterdam

Niet iedere ondernemer is een persoon met een unieke visie. Wanneer jij wel een innovatieve manier van werken hebt, met plannen om de “world as we know it” op zijn grondvesten te doen schudden, moet je zo snel mogelijk de nodige stappen nemen om jouw ambities waar te maken. Één van de voornaamste redenen dat vooruitstrevende concepten niet ten uitvoer gebracht worden is een tekort aan geld. Wanneer iedere bank nul op het rekest geeft kun je andere vormen van financiering overwegen, wat dacht je van crowdfunding bij Bedrijfsadvies Amsterdam? Wellicht past deze moderne wijze van financieren uitstekend bij jouw manier van werken. Er moet hierbij wel vermeld worden dat de kans op slagen met een crowdfunding campagne beslist niet hoog is. Wanneer je de mogelijkheden voor crowdfunding bij Bedrijfsadvies Amsterdam wilt onderzoeken kun je terecht bij Cees Kramer, financieel professional in de regio die werkt onder de vlag van het landelijke collectief aan administratiekantoren, OAMKB. Met een vernieuwende blik op fiscaliteiten kun je hier terecht voor alle administratieve taken, maar ook voor innovatieve concepten op het gebied van financiering zoals een crowdfunding campagne op basis van bewezen formules.

Zorg ervoor dat jouw vliegende start niet gepaard gaat met een crash landing, informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor crowdfunding bij Bedrijfsadvies Amsterdam bij jouw lokale OAMKB adviseur.

Drie redenen waarom crowdfunding de oplossing kan zijn

Naast geld inzamelen zijn er meer redenen om met crowdfunding bij Bedrijfsadvies Amsterdam aan de slag te gaan, dit is de top drie aan voordelen:

  1. Marktonderzoek: Kijk verder dan de directe omgeving en presenteer jouw concept aan het grote publiek. Dit zal je nieuwe inzichten geven vanuit diverse invalshoeken.
  2. Marketing / Promotie: Een crowdfunding campagne voeren is reclame maken voordat je een tastbaar product of dienst hebt, dat kan je die boost geven die jouw bedrijf kan gebruiken.
  3. Tijdbesparing: Tijd is geld, soms ook letterlijk. Van bank naar bank stappen kost veel tijd, met crowdfunding kun je vaak snel aan de slag gaan.

Blijf realistisch en onthoud dat de kans op slagen nog steeds lager ligt dan de kans op falen. Vergroot jouw kansen met crowdfunding bij Bedrijfsadvies Amsterdam en neem contact op met Cees Kramer van OAMKB.

Succesvolle crowdfunding bij Bedrijfsadvies Amsterdam

Er zijn talloze campagnes gevoerd op platformen als Kickstarter, Indiegogo en Geldvoorelkaar.nl. Van VR headsets tot ambachtelijke biertjes en heerlijke soep met afgekeurde “lelijke” groenten. Het kan heel lastig zijn om te bepalen waar de crowd enthousiast van wordt. Naast een goed idee en een vlotte babbel zul je ook zeker een goede voorbereiding moeten treffen wil jouw idee een goede kans op slagen hebben. Om innovatieve ondernemers op weg te helpen zonder direct enorme investeringen te maken, heeft OAMKB diverse formules ontwikkeld om ondernemers te ondersteunen bij het opzetten van crowdfunding bij Bedrijfsadvies Amsterdam met een hogere kans van slagen. Daarbij verloopt de communicatie altijd met een financieel professional bij jou in de buurt zodat je snel kunt schakelen.

Ga jij proberen met crowdfunding bij Bedrijfsadvies Amsterdam jouw dromen te verwezenlijken? Plan een vrijblijvend adviesgesprek in met Cees Kramer van OAMKB.