Bedrijfssoftware bij Bedrijfsadvies Amsterdam

Je leest het overal en wellicht merk je het zelf ook; het gaat goed met het MKB in Nederland. Nu is het moment om vooruit te denken en de fundering van jouw organisatie te verstevigen. Veel kleine en middelgrote organisaties maken gebruiken van verouderde software, of werken op een manier die van los zand aan elkaar hangt. Dat kan op dit moment werken, maar later zal dat je zeker opbreken. Bereid je alvast voor op de toekomst van de onderneming op basis van moderne bedrijfssoftware bij Bedrijfsadvies Amsterdam, die op maat is gekozen voor jouw onderneming. Cees Kramer is de lokale financieel professional binnen het OAMKB netwerk van fiscalisten, accountants en juristen die allemaal vanuit dezelfde frisse blik op fiscaliteiten hun diensten uitvoeren. Dat geldt ook zeker bij de selectie van de juiste bedrijfssoftware bij Bedrijfsadvies Amsterdam, waarbij Cees niet als eerste kijkt naar de mogelijkheden in de software, maar waar de onderneming behoefte aan heeft, vandaag en in de toekomst.

Verstevig het fundament van jouw bedrijf en bespreek de mogelijkheden voor bedrijfssoftware bij Bedrijfsadvies Amsterdam met Cees Kramer van OAMKB. Plan direct een afspraak in.

Bedrijfssoftware bij Bedrijfsadvies Amsterdam die nooit te krap wordt

Wanneer je uitgaat van de onderneming en daar de juiste software bij zoekt, kun je veel beter aansluiten op zowel de huidige positie van het bedrijf als de situatie in de toekomst. Daarbij zal er worden bepaald of de huidige software middels upgrades en eventuele uitbreidingen nog voldoet aan de ambities van de organisatie, of dat je beter over kunt stappen naar een nieuw systeem. In dat laatste geval zal de relevante data volledig overgezet moeten worden. Daarbij gaat het niet om een nieuwe look of een handige tool, het is van belang om voor bedrijfssoftware bij Bedrijfsadvies Amsterdam te kiezen waar je jarenlang op voort kunt bouwen om de positie van het bedrijf te verstevigen. Denk bijvoorbeeld aan:

Uitvoering en strategie

De boekhouding hoeft niet alleen de optelsom van kosten en baten te zijn, het geeft je inzicht bij het maken van beslissingen en je kunt er die concurrentiepositie van de onderneming mee versterken. Het is van belang dat je naast goede software ook een goede communicatie kunt onderhouden met een financieel professional in de buurt. OAMKB streeft een online werkwijze na met een lokale vertegenwoordiging waarbij één op één contact niet mag ontbreken. Bij bedrijfssoftware bij Bedrijfsadvies Amsterdam hoort ook een fiscalist waarmee je de juiste strategie kunt bepalen om verder te groeien.

OAMKB werkt altijd op basis van het platform dat het beste aansluit op de behoefte van de onderneming. Denk aan producten als Exact Online, Reeleezee, Twinfield, Ficsus.nl en Yuki. Neem contact op voor vrijblijvend advies.